måndag 23 februari 2009

Snöeländet.

Nu har vi äntligen närmat oss slutet av februari, dagarna har blivit längre, det är ljust på morgonen när jag åker till jobbet. Hade sakta börjat hoppas på att våren var på väg. Det har knappast varit nån snö i vinter och rätt torrt på trottoarerna för det mesta.
Men igår blev det totalt platt fall för våren. Det verkar som vi kan ta och glömma den för ett tag framöver. Det bara vräkte ner hela dan. Temperaturen idag håller sig på precis lagom kall nivå för att snön ska stanna kvar men ändå tillräckligt varmt för att göra det slaskigt och moddigt. Helt enkelt det mest perfekta %&#¤ vädret. Att det är sportlov får dom glädjas åt dom som tycker att det är kul med eländet. Var så goda, men jag vill hellre ha vårtecken nu.
Tur att det är bokrea imorgon, då finns åtminstone nåt att glädjas åt. Ska upp i ottan för att hänga på låset när dom öppnar.


Varning för vad? Snö kanske.
'

Slaskigt, moddigt och skitigt.
'

Mer slask och modd. Och så blåser det surt dessutom.
'
Nån som är sugen på ett dopp.......
'

.....eller varför inte en sväng med Vespan och känna håret fläkta i den kalla februarivinden?
'

3 kommentarer:

Fru Pusselbit sa...

Nu får våren verkligen komma snart, fast man vet ju att den kanske inte kommer förrän i april, maj... kan man få gå i ide lite grand, tror du? ;)

Anonym sa...

Hi, hi! Samma väder här men här ute på landet är det vitt o fint!
Precis som dina fåglar här nedan, både levande o konstgjorda!
Kramen!
Ragnvi

Angel.Pearls sa...

Här är en som tycker det är såå vackert med snö..men modden gör ju ingen glad precis! Några fynd från bokrean? Jag ska kika på ett lexikon..//Eva